15 Kasım 2012 Perşembe

İstemediğin Kişiyi Uzaklaştırma Büyüsü



İstemediğin kişiyi uzaklaştırma büyüsü, istemediğiniz kişiyi kendinizden uzaklaştırmak için yapılan etkili uzaklaştırma büyüsüdür. İstemediğin kişiyi kendinden uzaklaştırma büyüsü yapıldığı andan itibaren kendinizden uzaklaştırmak istediğiniz kişinin üzerinde oluşan etkilerle sizden uzaklaşması, artık sizi arayıp sormayacak hale gelmesi, sizi görmek istemeyecek hale gelmesi sağlanır. Yapılan uzaklaştırma büyüsünün etkisi ile artık istemediğiniz kişi kim olursa olsun sizden uzak olur.
İstemediğin kişiyi uzaklaştırma büyüsünün etkisi çok yüksektir. Etkili uzaklaştırma büyüleri ile yapılan istemediğin kişiyi uzaklaştırma büyüsü yapıldığı andan itibaren etkisini göstermeye başlar.
İstemediğin kişiyi uzaklaştırma büyüsü nasıl yapılır, istemediğin kişiyi uzaklaştırma büyüsü yapan medyum tarafından yapılır. İstemediğin kişiyi uzaklaştırma büyüsünün yapılışı ve uygulanışı doğru bir şekilde olmalıdır ki istenilen netice alınmalıdır. Bunun için de uzaklaştırma büyüsü yapan medyumdan yardım almak gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder