8 Mart 2013 Cuma

Kendimden Nasıl Uzaklaştırırım ?



Kendimden nasıl uzaklaştırırım diyen biri istemediği kişiyi kendisinden uzaklaştırma büyüsü ile uzaklaştırabilir. Uzaklaştırma büyüsü, istemediğiniz kişinin sizden uzaklaşması, sizden soğuması ve kendi isteği ile sizden ayrılması için yapılır. Uzaklaştırma büyülerinin birçok yapılış şekli ve metodu vardır. Her durumda aynı uzaklaştırma büyüsü yapılmaz. Her kişiye ve duruma uygun olarak yapılacak uzaklaştırma büyüleri farklı farklıdır. Bu yüzden uzaklaştırma büyüsü gibi etkili büyüleri kişiler kendileri yapmamalıdır. Uzman medyumdan yardım almak en doğru olandır.
Kendinden uzaklaştırma büyüsü, istemediğiniz kişiyi kendinden uzaklaştırma, eski sevgiliyi kendinden uzaklaştırma, eski eşini kendinden uzaklaştırma, kaynanayı kendinden uzaklaştırma gibi amaçlarla yapılır.
Uzaklaştırma büyüsü, etkili ayırma büyüleri ve kuvvetli uzaklaştırma büyüleri ile yapıldığından etkisini doğrudan gösterir ve kısa sürede netice verir. Denenmiş uzaklaştırma büyüleri ile yapılan uzaklaştırma büyülerinin etkileri daha kuvvetlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder